Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 d’agost del 2019

'Children of Blood and Bone'.


Segons Deadline, l’escriptor de ‘This is Us’, Kay Oyegun, serà qui escriurà el guió de l’adaptació de la fantasia èpica ‘Children of Blood and Bone’, basada en la novel·la bestseller de l’autor Nigerià americà Tomi Adeyemi. El director de ‘Dope’, Rick Famuyiwa serà qui dirigirà en el mes de Febrer i segueix unit al projecte.

El film originalment estava en desenvolupament sota el segell de Fox 2000, però després de l’adquisició per part de Disney, el projecte va cridar l’atenció de la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy, que ara està en l’equip de l’adaptació. Això fa que aquest sigui el primer projecte, que no és ni de Star Wars ni de Indiana Jones produït per Lucasfilm des de l’adquisició de la companyia per part de Disney l’any 2012.

Els productors originals Marty Bowen, Issac Klausner i John Fischer segueixen adjunts com a productors, tot i que Lucasfilm provablement vulgui dur tot el pes de aquesta.

La novel·la, escrita per Tomi Adeyemi i publicada el Març del 2018, segueix a una jove en un món místic anomenat Orisha i que es testimoni de la mort de la seva mare i d’altres mags coneguts com a Maji per ordre d’un rei indisciplinat i necessita unir-se amb una solitària princesa per evitar que coronin al príncep, esperits venjatius i “leoponaires” de neu i intentar tornar la màgia de nou a la terra.

L’autora de Nigeriana americana de 25 anys, es qui va impulsar la acordant la publicació de ‘Blood and Bone’, la que va ser la seva novel·la debut i es va vendre per un acord de set xifres a Henry Holt Books. La novel·la, la primera planejada d’una trilogia, també tenir l’atenció pel fet de que 20th Century Fox en va comprar els drets per a l’adaptació abans de ser publicada.

Famuyiwa, que destaca per la direcció del aclamat film de drama adult ‘Dope’ i que està acreditat en altres que inclouen ‘Brown Sugar’, ‘Our Family Wedding’, ‘Confirmation’ i un desconegut nombre d’episodis de la pròxima sèrie de Disney+ ‘The Mandalorian’, dirigirà el film basat en un guió escrit per David Magee (‘Mary Poppins Returns’).

La segona novel·la de la trilogia Legacy of Orisha de Adeyemi, “Children of Virtue and Vengeance” es va publicar el 4 de Juny.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada