Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 d’agost del 2019

'Matrix 4'.

Ja es oficial ‘Matrix 4’ està en desenvolupament, des de Variety ens informen de que Lana Wachowski estava treballant de manera secreta en aquesta quarta entrega, amb el retorn de Keanu Reeves i Carrie-Anne Mos, com a Neo i Trinity respectivament.

Lana dirigirà, produirà i a més escriurà el guió juntament amb Aleksandar Hemon (Books Du Jour, Love Island) i David Mitchell (‘Cloud Atlas’), amb dos també van col·laborar en la segona temporada de ‘Sense 8’.

“Moltes de les idees que Lilly i jo vam explorar fa 20 anys sobre la nostre realitat són més rellevants ara. Estic feliç de tenir de nou a aquests personatges en la meva vida i agraïda de tenir un altre oportunitat de treballar al costat dels meus brillants amics”, ha declarat Lana en l’anunci. Lilly Wachowski, per la seva banda, no està involucrada, ja que la seva atenció en aquests moments l’ocupa ‘Work in Progress’, una sèrie de Showtime.

I on està Morfeo? Doncs, segons Justin Kroll, Warner està temptejant actors per fer una nova versió jove del personatge, sigui el que sigui que això signifiqui per l’argument. Això encaixa amb els rumors que situaven a Michael B. Jordan, com el candidat predilecte per participar en aquesta entrega fa un temps, tot i que el seu fitxatge no es segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada