Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’agost del 2019

'Lady and the Tramp'.


Bé ja ens comencen arribar les primeres informacions des de la D23 Expo 2019, Walt Disney Pictures ha donat a conèixer el que és el primer cartell de l’adaptació Live Action de ‘Lady and the Tramp’, el qual s’estrenarà en la nova plataforma de streaming de la companyia, Disney+. Els responsables de posar-los veu als protagonistes són Tessa Thompson i Justin Theroux.

‘Lady and the Tramp’ explica la història d’un coker Spaniel americà anomenada Lady, que viu amb una família de classe mitja alta, però es veu desplaçada quan la família te un nadó. Lady acaba coneixent a un gos mestís conegut com el Tramp (vagabund) dels carrers. Inicien una aventura romàntica i finalment s’acaben enamorant.

El repartiment principal hi podem trobar els següents actors: Tessa Thompson (‘Thor: Ragnarok’, ‘Sorry to Bother You’) posarà la veu a Lady, Justin Theroux (‘The Spy Who Dumped Me’) posarà la veu a Tramp, Thomas Mann (‘Kong: Skull Island) serà Jim Dear, Kiersey Clemons (‘Flatliners’) serà la dona de Jim, Darling, Ashley Jensen (‘The Lobster’, ‘Hysteria’) serà la veu de Jackie i Benedict Wong (‘Doctor Strange’) posarà la veu a Bull, el Bulldog Anglès.  

Charlie Bean (‘The Lego Ninjago Movie’, ‘Tron Uprising’) és qui dirigeix el film, amb un guió de Andrew Bujalski. A més de Mann i Clemons, la major part del càsting interpretarà a personatges en CGI, tal i com hem pogut veure en altres adaptacions Disney com ara ‘Jungle Book’ o ‘Beauty and the Beast.


‘Lady and the Tramp’ s’estrenarà el proper 12 de Novembre en el servei de streaming Disney+.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada