Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 d’agost del 2019

'James Wan's Project'.


Des de Variety ens informen de que el mestre del terror modern, James Wan, tornarà a les seves arrels amb el seu pròxim projecte abans de tornar a submergir-se en el món aquàtic amb ‘Aquaman 2’, amb un film per ara secret per a New Line Cinema.

El film, del qual l’argument per ara es manté en secret, estarà coescrit per Wan i Ingrid Bisu, qui ha protagonitzat ‘The Nun’ i qui recentment s’ha compromès amb el director Australià de 42 anys. Wan e Ingrid, coproduiran i co-escriuran l’adaptació a sèrie per a Amazon ‘I Know What You Did Last Summer’. Wan produirà aquest nou film amb la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear.

Tot i això els fans de DC Comics no s’han de preocupar, de totes maneres, mentre que l’actual pla de Wan és dirigir el projecte aquesta tardor a Los Angeles i canviarà la preproducció de ‘Aquaman’ després de les critiques i l’èxit comercial.

Molt abans de ser conegut per la industria amb el film d’acció, ‘Furious Seven’ (la setena entrega de la saga) i ‘Aquaman’, Wan va definir el gènere de terror per a les audiències modernes, quan va ser el cocreador de les franquícies ‘Saw’ e ‘Insidious’ i l’univers ‘The Conjuring’ per a New Line Cinema, el qual ha acumulat $1.800M combinat amb un pressupost de tant sols $139,5M, convertint-se en la segona franquícia de terror el qual a recaptat més, després de ‘Godzilla’.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada