Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 d’agost del 2019

'Coming 2 America'.


Segons informen des de THR, l’actriu nominada al Emmy Leslie Jones (Saturday Night Live, Ghostbusters reboot 2016) i Kiki Layne (‘If Beale Street Could Talk’, ‘The Old Guard’) s’uneixen per ser la contrapartida en la pròxima seqüela de ‘Coming to America’, que prepara Paramount Pictures amb Eddie Murphy de nou. Layne interpretarà a la filla de Akeem (Eddie Murphy), qui te la responsabilitat de ser la filla que el seu pare no va tenir mai.

A més, des de Collider també informen de que la cantant Teyana Taylor i el comediant Michael Blackson també s’han afegit al càsting per a aquesta seqüela, juntament amb el guanyador d’un Emmy Louie Anderson (Baskets) que rependrà el paper de Maurice. Que s’uniran els prèviament anunciats Wesley Snipes, els novells Jermaine Fowler i Rick Ross juntament amb actors de la primera entrega com ara Arsenio Hall, James Earl Jones i Paul Bates.

‘Coming 2 America’ segueix a Akeem, que ara es convertirà en Rei, i descobrirà que te un fill que mai a conegut, que s’ha criat als carrers de Queens anomenat Lavelle. Honrant el seu desig del seu pare de preparar el seu fill per a ser coronat com a nou príncep, Akeem a de tornar a Amèrica. El film estarà dirigit per Craig Brewer, qui prèviament ja havia treballat per a Paramount Pictures a ‘Hustle & Flow’, ‘Blake Snake Moan’ i el remake de ‘Footloose’ de 2011. El guió corre a càrrec de Kenya Barris (‘Black-ish’).

El film original estava dirigit per John Landis i protagonitzat per Murphy un Príncep ric que va a Queens, New York, passant com un pobre home que busca novia. El film va estar co-protagonitzat per James Earl Jones, Shari Headley, John Amos, Eriq La Salle i Louie Anderson.







‘Coming 2 America’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 18 de Desembre de 2020 a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada