Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’agost del 2019

'Cruella'.


Més novetats des de la D23 Expo 2019, Walt Disney Pictures va compartir la que és la primera imatge de Emma Stone com a Cruella de Vil en el film, ‘Cruella’.

El film ha començat producció de la preqüela ambientada als anys 70, en la que Stone va anomenar al seu personatge “punk rock”.

En el film s’uneixen a Emma Stone, Emma Thompson (‘Howards End’), l’actor britànic Joel Fry (‘Game of Thrones’, ‘Yesterday’) com a Jasper i Paul Walter Hauser com a Horace (l’inútil sequaç en la original 101 Dalmatians). El llargmetratge en desenvolupament està dirigit per el director de ‘I,Tonya’, Craig Gillespie (‘The Finest Hours’, ‘Million Dollar Arm’).

La història d’origen de Cruella de Vil explora la seva maldat, en la seva primer aparició en el llibre de Dodie Smith de 1956 ‘The Hundred and One Dalmatians’. Betty Lou Gerson va ser qui li va posar veu en la versió animada de Disney el 1961 i interpretada per Glen Close en el film Live Action de 1996 (així com la seva seqüela del 2000, ‘102 Dalmatians’. Smith també va fer una breu revisió del personatge en el llibre seqüela menys conegut, ‘The Starlight Barking’.

A continuació la imatge publicada...

‘Cruella’, te fixada la data d’estrena a USA per al pròxim 28 de Maig de 2021, la qual anteriorment estava fixada per al 23 de Desembre de 2020. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada