Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 d’agost del 2019

'Terminator: Dark Fate'.

Tenim nou tràiler de ‘Terminator: Dark Fate’, aquest cop centrat més en l’argument. Hi ha algunes variacions entre el tràiler en la versió original i la doblada al castellà.

Aquest cop amb Tim Miller (Deadpool) en la direcció i Cameron en la producció. Tornen al seus respectius papers Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger, acompanyats en aquesta ocasió per Diego Boneta, Natalia Reyes i Mackenzie Davis com els nous herois i Gabriel Luna com el nou dolent del film, un terminator amb la capacitat de dividir-se.

El guió està a càrrec de David S. Goyer, Justin Rhodes i Billy Ray (‘Captain Phillips’, ‘Overlord’), amb contribucions a la història per part de Charles Eglee (‘The Shield’, ‘Dexter’ i col·laborador de Cameron a la sèrie ‘Dark Angel’) i Josh Friedman, creador en el seu moment de ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’) i co-autor amb Cameron, del guió de ‘Avatar 2’.

Miller per la seva part ha portat al seu equip, Ken Sang, Julian Clarke i Junkie XL, responsables a la vegada de la fotografia, muntatge i música de ‘Deadpool’.

A continuació el tràiler i un nou cartell...

          

          



‘Terminator: Dark Fate’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 01 de Novembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada