Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 d’agost del 2019

'Treadstone'.

USA Network va compartir divendres el que es el primer tràiler de la sèrie basada en el spin-off de la saga ‘Jason Bourne’, ‘Treadstone’. Protagonitzada per Jeremy Irvine (Paradaise Hills) i Brian J.Smith (Stargate Universe).

‘Treadstone’ explora l’origen de la història i el dia a dia de les accions de les operacions secretes de la CIA d’un programa anomenat Treadstone, una operació encoberta que utilitza un protocol de modificació del comportament per convertir els seus agents en assassins sobrehumans gairebé imparables. Jason Bourne, el personatge central de les pel·lícules de la franquícia Bourne de Universal, es un producte del programa. La sèrie segueix a nous agents adormits a tot el món, i que misteriosament s’han “despertat” per reprendre les seves missions mortals.

‘Treadstone’, és la nova creació de Tim Kring, el responsable de ‘Heroes’, que ha desenvolupat aquesta, en principi, mini sèrie per explicar-nos els secrets de la agencia ultrasecreta.

Protagonitzada per Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Omar Metwally, Tracy Igeachor, Han Hyo-joo, Michael Gaston i Michelle Forbes.

A continuació el tràiler...

          


‘Treadstone’, s’estrena al mes d’Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada