Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’agost del 2019

'Moon Girl and Devil Dinosaur'.


Més noticies que ens ha deixat la D23 Expo 2019, en aquest cas el canal infantil Disney Channel va presentar una nova sèrie que està desenvolupant i que es un altre producte Marvel, ‘Moon Girl and Devil Dinosaur’.

Tot i que agafa la inspiració en la curta vida de la sèrie de còmics de Jack Kirby dels anys 70 i ambientada en l’època prehistòrica i que suposa el títol ‘Dino and a Cave Man’ anomenat Moon-Boy, en aquest ocasió ens mostrarà l’actualitat, el qual agafa de referència a la família més agradable en els còmics recents protagonitzats per Lunella Lafayette (coneguda també com a Moon Girl), un prodigi de 9 anys de l’època moderna. Serà una jove de 13 anys en la sèrie, on Lunella durà accidentalment a Devil Dinosaur en l’actualitat a New York mitjançant un vòrtex temporal i el duo treballarà per protegir Lower East Side (Districte del sud-est de Manhattan).

Segons Deadline, la nova sèrie animada serà de Disney Television Animation, Laurence Fishburne i Helen Sugland’s Cinema Gypsy Productions (ABC Black-ish), Marvel Animation i Family Entertaiment, i el guanyador d’un Emmy Steve Loter (Kim Possible) en serà productor executiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada