Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 d’agost del 2019

'Eternals'.


A principis d’any, l’actriu Gemma Chan va fer el seu debut en el MCU com la guerrera Kree Minn-Erva a ‘Captain Marvel’. Ara, sembla que Chan pot ser que torni al MCU en un personatge totalment diferent.

Des de Variety ens informen de que Chan estaria en negociacions per incorporar-se al càsting de ‘Eternals’. De totes maneres, la informació afegeix que “no es sap si interpretarà a Minn-Erva a els 'Eternals”. Variety comunica que les seves fonts diuen que també podria ser un rol “completament diferent”.

Perquè voldria Marvel que Chan tornes en un nou paper? Presumiblement per aprofitar la seva creixent fama. Chan va aparèixer a ‘Crazy Rich Asians’ la qual va fer créixer la seva visibilitat, mentre que el personatge de Minn-Erva va ser relativament menor a ‘Captain Marvel’. Si Chan tornes, es provable que tingui un paper més important que la seva anterior aparició al MCU. També cal dir que Sersi, la líder dels Eternals en els còmics, encara no està en el càsting. Potser Chan en podria formar part, si es manté obert.

I cal afegir, que des de Collider en informen de que Barry Keoghan també s’incorpora al càsting de ‘Eternals’, en un paper encara sense revelar. Keoghan ha aparegut recentment a la mini sèrie de la HBO ‘Chernobyl’.

Dins de l’univers Marvel, els Eternals són una branca gairebé immortal de la humanitat, els quals van ser creats pels Celestials. Angelina Jolie i Richard Madden són els protagonistes del film, sent Thena i Ikaris, respectivament. Kumail Nanjiani co-protagonista és Kingo, amb Lauren Ridloff com a Makkari, Brian Tyree Henry és Phastos, Salma Hayek és Ajak, Lia McHugh és Sprite, i Dong-seok Ma és Gilgamesh.












Chloe Zhao dirigeix ‘Eternals’ amb un guió de Matthew k. Firpo i Ryan Firpo. I s’estrenarà el 06 de Novembre del 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada