Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 13 de febrer del 2019

'30 Monedas'.

HBO ha anunciat la seva segona producció d’una sèrie espanyola (la primera és l’adaptació de Patria). En aquesta ocasió serà el director Álex de la Iglesia, que dirigirà una sèrie de terror. ’30 Monedas’, és el títol de la sèrie que prepara el director amb el seu habitual co-guionista, Jorge Guerricaechevarría.

’30 Monedas’, explica la història del Pare Vergara, un exorcista, ex-boxejador i ex-convicte al que tornaran a pertorbar-lo antics fantasmes i que haurà d’unir forces amb l’alcalde de seu poble i una veïna per resoldre una conspiració que arriba fins a lo més profund del Vaticà i que girarà al voltant a les 30 monedes per les que Judes va trair a Jesus, posseïdores d’un terrible poder.

Segons el propi director : “30 Monedas és el projecte somiat de tota una vida. Una sèrie de terror pur i dur, sense concessions. Un projecte que, després de molt de treball, es fa, per fi, realitat. Suspens, acció i misteri en les profunditats d’un poble de la Espanya profunda, estenent-se per tot el món...El gènere sense edulcorants, amb la intenció nociva de entretenir i treure el son. Éssers aberrants, sectes maleïdes, secrets inconfessables sorgeixen de les escletxes d’una realitat que ja només ens inspira desconfiança...Una delícia per a tots els que volen divertir-se passant por”.

En quan al repartiment per ara només tenim un nom, Macarena Gómez, que en formarà part provablement com la veïna protagonista.  
La producció de la sèrie estarà a càrrec de HBO Europa i Pokeepsie Films, la productora del director.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada