Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 19 de febrer del 2019

'Bond 25'.


Tenim algunes novetats pel que fa al film número 25 de James Bond i últim protagonitzat per Daniel Craig. Dissabte passat Michael G. Wilson i Barbara Broccoli van anunciar la nova data d’estrena del film, que serà per el pròxim 08 d’Abril de 2020.

ThePlaylist a anunciat mitjançant una font fiable que el guionista Scott Z. Burns, coautor de ‘The Bourne Ultimatum’ i un dels habituals de Soderbergh en films com ‘Contagion’, ‘Side Effects’, ‘The Informant’, ‘The Laundromat’ (Netflix), ha entrat per reescriure el guió de ‘Bond 25’ sota les ordres del director Cary Fukunaga (True Detective).

Burns és un guionista de confiança que s’ha especialitzat en “arreglar” moltes produccions els últims anys, es d’aquesta que passa desapercebut i moltes vegades sense estar acreditat, però el responsable de la noticia te la teoria que aquest cop si que tindria reconeixement perquè és un treball de primer nivell, ja que ha de refer pràcticament des de zero l’esborrany tal i com està ara, descartant el material confeccionat per Neal Purvis i Robert Wade, habituals de la saga.

Segons sembla, cap dels responsables està contant amb el guió actual i Burns es passarà les pròximes quatre setmanes treballant a contrarellotge per tenir quelcom amb condicions i poder començar a rodar el mes d’Abril, deixant un any de marge per a la producció. El pla inicial era començar a rodar el mes de Març.

Des de The Playlist també es comenta que Burns havia estat temptejat en ocasions anteriors per escriure històries del espia Britànic però mai s’havia aconseguit quadrar dates, fins ara. El guionista es el que més a donat que parlar en el recent Festival de Sundance, després de la presentació de ‘The Report’, el seu nou film en el que també exerceix com a director en la que fa una crònica dels mètodes d’interrogació a la CIA després del 11-S. S’ha comparat amb ‘Spotlight’, cambiant periodistes i cures per analistes i torturadors i al final ha acabat venuda a Amazon per uns 15M$. Amb distribució assegurada, Burns ta ara la tranquil·litat per centrar-se en el seu següent treball, el guió de ‘Bond 25’.

Aquest no es el primer contra temps que ha patit ‘Bond 25’, sent el més recent la sortida del director associat, Danny Boyle per conflicte creatiu amb els productors de la saga, que també va donar peu a que la seva intervenció en el guió quedes de banda. Amb l’entrada del nou director semblava que les coses poc a poc es posarien a lloc, però la producció segueix sense acabar de trobar el bon rumb i donada la delicada situació del calendari en que es mouen, no seria gens estrany un nou endarreriment en la part “positiva” i la no tan bona seria la sortida del nou director si es que el film no pot començar producció.

Com ja he dit al principi aquesta serà la última pel·lícula de Daniel Craig, que juntament amb ell veurem el retorn de Ralph Fiennes, Naomie Harris i Ben Whishaw, reprenent els personatges de Skyfall i Spectre, i la novetat de la saga serà el retorn de la noia Bond, Lea Seydoux, algo que no havia succeït d’un film a un altre.

Per ara no es coneixen més noms del repartiment, i sobre l’anunci de la reescriptura del guió, no sabem per ara per on anirà el tema del càsting. Tot i que fa uns mesos va sorgir el rumor de que Fukunaga volia a Rami Malek per interpretar el dolent del film, però l’imminent inici de rodatge de l’última temporada de Mr. Robot creava un conflicte de calendari que ho impedia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada