Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 28 de febrer del 2019

'Noticies Varies'.



Comencem el recull de noticies i la primera està relacionada amb ‘Avengers: Endgame’. I es que un recent estudi afirma que la quarta pel·lícula dels Avengers recaptarà el primer cap de setmana més que ‘Avengers: Infinity War’, que va ser de 258M$ als USA.

Segons les primeres estimacions, ‘Avengers: Endgame’, podria recaptar el seu primer cap de setmana al voltant de 282M$ als USA. Si es compleixen els pronòstics, serien 24M$ més que ‘Infinity War’ i 34M$ més que ‘Star Wars: The Force Awakens’, que ara per ara es la tercera millor estrena.

‘Avengers: Infinity War’ va acabar el seu recorregut pels Estats Units amb una taquilla de 678,8M$, tant sols superada per ‘Black Panther’.


Segona noticia: segons informen The Walt Disney Company, estaria negociant adquirir el 10% del servei de streaming de Hulu, que ara està en mans de WarnerMedia.

Quan acabi la compra de 21st Century Fox per part de Disney aquest tindrà el 60% de la plataforma, l’altre 30% estaria en mans de Comcast/NBCUniversal.


I tercera i última noticia, ve relacionada amb la primera sèrie a projectar en la nova plataforma de Disney, Disney+. I es que ‘The Mandalorian’ ha acabat rodatge, després de cinc mesos de rodatge passarà ara a la fase de post-producció.

El rodatge va acabar aquesta setmana a Los Angeles després de haver començat el passat mes d’Octubre. La sèrie està produïda per Jon Favreau i tindrà deu episodis, els quals la història succeirà tres anys després dels successos de ‘Return of the Jedi’ en els planetes de la vora exterior de la galàxia.

Per ara no en sabem masses detalls, però si que sabem per exemple que taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Deborah Chow i Rick Famuyiwa han dirigit episodis. L’episodi pilot està dirigit per Dave Filoni, creador de ‘Star Wars: Las Guerras Clone’, ‘Star Wars Rebels’ i ‘Star Wars Resistance’, totes elles animades. A més desenvolupa la feina de productor.

En el repartiment principal hi podem trobar Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Per ara no hi ha data d’estrena, però sabem que la presentació de la plataforma Disney+ serà el mes d’Abril.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada