Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 22 de febrer del 2019

'Joe Hill'.

Des de Deadline ens informen del nou projecte del fill de Stephen King, Joe Hill. Una de les primeres col·laboracions de la plataforma de Streaming  Netflix i Hill, és l’adaptació del còmic ‘Locke & Key’, i l’altre que també està en marxa és NOS4A2; doncs bé ara sabem gràcies a la web que aquesta setmana s’ha concretat un altre projecte entre Hill i Netflix, material que encara no s’ha publicat.

Des de Deadline, ens informen de que Netflix s’ha imposat a Sony i Paramount per la compra dels drets de ‘Faun’, una història curta que serà recopilada en una antologia de relats ‘At Home in the Dark’, de Lawrence Block, que serà publicada aquesta tardo.

Aquesta es la presentació que varen fer als estudis: “Narnia. Hogwarts. El País de Nunca Jamás. Tots els llocs màgics a la que els mortals poden viatjar i impressionar-se amb les estranyes criatures i meravelles que no es veuen en el nostre món. Si es descobrís una porta a una terra màgica, en lloc d’aventures innocents un home podria veure l’oportunitat de cobrar una fortuna per un vedat de caça privat on pots “embutxacar-te” una criatura màgica.

El multimillonari Tip Follows es un caçador recreatiu en busca dels desafiaments més interessants. Un altre caçador ric, Stockton, te un secret per compartir i un viatge que oferir. Tot el que han de fer es pagar un quart de milió de dòlars per passar per una petita porta en una casa antiga en la zona rural de Maine. Veiem això com una pel·lícula d’aventures sobrenaturals que ofereix un punt de vista fresc i màgic sobre ‘El malvat Zaroff’ (‘The Most Dangerous Game’)”.

Jeremy Slater, responsable de la sèrie ‘The Exorcist’ i la recent ‘The Umbrella Academy’, s’encarregarà del guió.

Un altre de les informacions que ens informe la web de Deadline és la següent: En la TCA es va presentar en el panell del canal de AMC el primer avanç de NOS4A2, novel·la de Hill publicada l’any 2013 on ofereix la seva particular visió del mite del famós vampir (el títol es una versió en forma de matrícula de cotxe, element molt important en el relat, de Nosferatu). Zachary Quinto interpreta al monstre protagonista, un esser que s’alimenta de la força vital de nens als que transporta a un món màgic anomenat Christmasland. Mentres, una dona tractarà de caçar-lo per alliberar el seu fill. Podeu veure una galeria completa d’imatges a la revista Entertainment Weekly’.


I per acabar, unes imatges de la nova família Locke, de ‘Locke & Key’ al complet després de la primera setmana de rodatge. Els fills són Connor Jessup (Falling Skies, American Crime), Emilia Jones (Utopia) i Jackson Robert Scott (George a ‘It’ i ara als cinemes amb ‘The Prodigy’), amb Darby Stanchfield (Scandal) i Bill Heck (vist recentment a ‘The Ballad of Buster Scruggs’) com els seus pares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada