Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 10 de febrer del 2019

'Way Down'.

Des de Variety, ens informen del primer fitxatge per al nou film de Jaume Balagueró, ‘Way Down’. L’actor escollit com a protagonista principal és Freddie Highmore (‘Charlie and the Chocolate Factory’ i a la sèrie ‘The Good Doctor’).

Balagueró ha estat l’estàndard del cinema de terror juntament amb Paco Plaza, en els darrers 20 anys. Ara amb ‘Way Down’, canvia completament de gènere i s’embarca en un thriller d’acció al voltant d’un robatori impossible, amb un guió de Andrés Koppel, Borja González Santaolalla, Rafael Martínez, Michel Gaztambide i Rowan Athale. És el segon com que Balagueró dirigeix un film amb un guió aliè, el primer film va ser ‘Mientras Duermes’.

Freddie Highmore, serà el protagonista d’aquesta co-producció internacional que compte amb pressupost francès i espanyol a traves de TF1 i Mediaset. El seu personatge serà el d’un prodigiós estudiant d’enginyeria que organitzarà el robatori d’un dels bancs més perillosos i impenetrables del món durant el mundial de 2010, en el que en el seu interior es diposita per un breu espai de temps un important tresor.

El rodatge començarà el pròxim mes d’Abril i tindrà com a localitzacions, Madrid i poblacions de la costa i Anglaterra.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada