Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 2 de febrer del 2019

'Dune'.


Si l’altre dia sabíem que Oscar Isaac, estava en negociacions per incorporar-se al ‘Dune’ de Denis Villeneuve’; ara des de Variety ens informen dels que estan en negociacions per incorporar-se al film són: Zendaya i Javier Bardem.

Zendaya i Bardem interpretarien a dos membres de la família fremen: Chani i Stilgar. Stilgar és el líder dels guerrers fremen i Chani es filla d’un científic del poble obesionat amb canviar el futur ecològic del planeta. Ambdós formaran part indissociable de l’aventura del protagonista, l’hereu de la casa Atreides, Paul (Timothée Chalamet), i la seva mare, la amant real Jessica Atreides (Rebecca Ferguson).

Recordem l’argument principal: ‘Dune’ és l’adaptació de la novel·la de ciència ficció de Frank Herbert. En la novel·la, la noble família Atreides rep el control del planeta Arrakis, Dune per als seus habitants, l’únic lloc on poden obtenir l’espècie melange, una substància que facilita el viatge interestel·lar i altera la consciència dels que la consumeixen. Quan els seus anteriors colonitzadors, la cruel família Harkonnen, duen a terme un devastador pla que du als Atrides fins al punt de l’extinció, el jove hereu Paul i la seva mare Jessica iniciaran una aventura per recuperar el domini del planeta amb l’ajuda dels temibles guerrers indígenes coneguts com els fremen.

Un cop els dos actors firmin, s’uniran als ja confirmats: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Dave Bautista, Stellan Skarsgard o Charlotte Rampling.

‘Dune’ s’estrenarà en dues parts, amb un guió adaptat per Villeneuve, Eric Roth i Jon Spaihts.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada