Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de febrer del 2019

‘The Highwaymen’.

Aquest es un projecte que es remunta al any 2005, quan el productor Casey Silver va tenir la idea de posar en marxa el que seria, segurament, l’última vegada que Robert Redford i Paul Newman protagonitzarien un film junts. Es tractava de la història de Frank Hamer i Maney Gault, dos Texas Rangers retirats que tornen a l’acció amb una última missió: acabar amb Bonnie Parker i Clyde Barrow, la parella de criminals responsable dels assassinats de diversos policies i civils des de 1931 a 1936.

Newman va morir el 2008 i el projecte va quedar en pausa fins el 2013, quan van sorgir els noms de Woody Harrelson i Liam Neeson. Aquest penúltim intent de posar en marxa el projecte tampoc va funcionar. Neeson es va desvincular del film, que llavorens ja estava en mans de universal Pictures i amb guió de John Fusco.

Avancem quatre anys i ens situem al 2017, quan Netflix recull el testimoni i anuncia l’actor que acompanyarà a Harrelson, Kevin Costner, i anuncia també al director –i responsable de la nova versió del guió-, John Lee Hancock, responsable entre d’altres del guió de ‘A Perfect World’, film de Clint Eastwood i protagonitzada pel propi Costner l’any 1993.

Doncs ahir ja es va presentar tràiler i cartell. I també sabem la resta del repartiment: Kathy Bates com la governadora de Texas, Miriam “Ma” Ferguson, John Carroll Lynch com el marshall Lee Simmons, William Sadler, Kim Dickens i W.Earl Brown. La fotografia corre a càrrec de John Schwartzman (‘The Rock’) i la banda sonora de Thomas Newman.

‘The Highwaymen’ s’estrena el pròxim 29 de Març a Netflix.

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada