Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de febrer del 2019

'Kingsman: The Great Game'.

Des de Collider ens informen de que Matthew Vaughn està preparant una nova entrega de la saga ‘Kingsman’. ‘Kingsman: The Great Game’, serà una preqüela explicant els orígens de la organització d’espies durant la Primera Guerra Mundial, comptarà amb el novençà Harris Dickinson (vist a la sèrie Trust com a J. Paul Gretty III), com a protagonista juntament amb Ralph Fiennes com el nou mestre. Els acompanyaran Charles Dance, Daniel Brühl, Matthew Goode, Stanley Tucci i Rhys Ifans en el paper de dolent, descrit en la pròpia web com un místic rus perillós i manipulador; donada la ambientació sembla que serà una espècie de Rasputín.

A més fa uns dies es va anunciar la incorporació al repartiment de Aaron Taylor Johnson, tornant a col·laborar amb Vaughn després d’haver fer ‘Kick-Ass’, a mes Gemma Arterton, Djimon Hounsou i Tom Hollander, que interpretarà a tres personatges diferents.

Els plans de Vaughn són ambiciosos, perquè pretén fer a més d’aquesta preqüela, també te pensat acabar la trilogia inicial, fer sèries de televisió (el mateix que Kick-Ass, de la que també vol fer un reboot) i també un film dels Statesman, la divisió americana vista a ‘Kingsman: The Golden Circle’. Tot i que aquest projectes s’han de prendre amb cautela, ja que després de l’adquisició de Fox per part de Disney, no sabem si aquest últim deixarà treballar a Fox essent un segell independent amb pel·lícules de classificació R.

El film s’estrenarà el 08 Novembre de aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada