Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 6 de febrer del 2019

'United Artists Releasing'.


Quan avui es compleixen 100 anys, de la creació de la companyia United Artists, fundada per D. W. Griffith, Charlie Chaplin, Mary Pickford i Douglas Fairbanks, amb la intenció de recuperar el control creatiu per als actors i directors, avui s’ha donat a conèixer doncs que Annapruna Pictures, Orion Pictures i Metro Goldwyn Mayer, rellançaran la marca del estudi –avui dia limitat principalment a la creació de contingut digital- en forma de nova distribuïdora: United Artists Releasing.

UAR s’encarregarà de distribuir els projectes de les tres productores –entre les quals es troba ara el nou film de James Bond, dirigit per Cary Fukunaga amb Daniel Craig de nou en el paper principal-. El primer títol que oferirà el nou logo de la companyia serà la nova producció de Laika Studios, ‘Missing Link’.
















La intenció de les tres companyies es la de distribuir, a traves de UAR, entre 10 i 14 títols l’any, tant propis com de tercers, als qui prometran “control financer i artístic” tant sobre els films com sobre el marketing i la distribució de les mateixes, en paraules de la fundadora de Annapruna, Megan Ellison.

UAR s’ofereix com alternativa contra la incertesa en aquesta etapa de transformacions industrials, “Crec que es important”, explica Ellison en el comunicat, “que existeixi una opció independent que doni el vist i plau, i que pugui oferir transparència, dedicació i un tracte just al cinema”.

Per ara el més immediat, UAR estrenarà la biografia de la lluitadora de la WWE Paige, ‘Fighting With My Family’, dirigida per Stephen Merchant, amb Florence Pugh i The Rock, el reboot de ‘Child’s Play’ o el film animat de la Familia Addams, amb veus de Oscar Isaac i Charlize Theron, i dirigida per Conrad Vernon.

Des de Screen Daily.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada