Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 d’agost del 2023

'Action'.

David Leitch i la seva sòcia de producció Kelly McCormick, s’han associat amb Universal Pictures Content Group per a Action, una nova sèrie documental sobre els especialistes de Hollywood.

Segons Variety, la sèrie seguirà als equips de especialistes de 87North, l’empresa de producció i disseny d’acció que va ser fundada per Leitch i McCormick. La sèrie de sis episodis narra les vides d’aquests especialistes en alguns dels escenaris dels films d’acció més importants, inclòs el pròxim film de Leitch, The Fall Guy. Action també obrirà el teló per aquests especialistes i explorarà la vida familiar fora del set.

S’espera que la sèrie inclogui entrevistes darrera de les càmeres amb Ryan Gosling, l’estrella de The Fall Guy i Keanu Reeves, que va treballar amb Leitch a John Wick.

Action estarà produït a través de 87North, amb Leitch i McCormick com a productors executius. El duo treballarà amb els productors Josh Oreck (John Wick) i Chelsea Allen (Prop Culture) i el director Bridger Nielson (The Prodigy). NBCUniversal Global Distribution s’encarregarà de les vendes internacionals. La sèrie es troba actualment en postproducció.

“Els meus primers amors són els films d’acció i la columna vertebral d’aquest gènere són els especialistes que duen la seva màgia cinètica a la pantalla”, va dir Leitch en un  comunicat. “Kelly y yo estem emocionats de poder finalment destacar a aquests herois anònims i invisibles de Hollywood i celebrar la comunitat d’especialistes amb Action”.

87North té un acord de primera mà amb Universal, qui produeix The Fall Guy, el qual la seva estrena està prevista per el 01 de Març de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada