Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 d’agost del 2023

The Bride'.


Sembla que un parell particular de l’univers de Monstres de Universal està viu un cop més, ja que, segons les informacions, Maggie Gyllenhaal està llesta per a dirigir una nova versió de La Novia de Frankenstein amb l’estrella de The Dark Knight, Christian Bale, interpretant un paper.

Hi ha hagut diverses informacions de revifaments dels films clàssics de monstres de Universal en els últims temps, sense anomenar que vam tenir la nova versió de L’home Invisible de la mà de Leigh Whannell fa només uns anys. Aquesta nova suposada versió de la seqüela de 1935 de Frankenstein de James Whale va ser comentada per primer cop per Production Weekly i després per World of Reel.

Netflix és la companyia que suposadament pagarà la factura del remake, aparentment titulat The Bride. Marcaria el segon intent com a director de Gyllenhaal després del drama psicològic de 2021 The Lost Daughter.

Es sap molt poc sobre La Novia en aquests moments, tot i que la informació de World of Reel parla de que és possible que la producció no comenci fins algun moment de 2024. El film també estarà protagonitzat per Peter Sarsgaard. Actualment es desconeix el paper de Bale, pel que qualsevol dels actors podria interpretar al científic o al monstre. Tampoc es sap si adoptarà el punt de vista que va prendre The Invisible Man o si optarà per un escenari d’època més tradicional.

L’original The Bride of Frankenstein va ser una continuació de Frankenstein de 1931 i va veure a Boris Karloff reprendre el aper del monstre. El Dr. Frankenstein és obligat a crear una parella per al monstre per un antic mentor i naturalment, demostra que no va aprendre res dels esdeveniments del anterior film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada