Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 28 d’agost del 2023

'The Equalizer Prequel'.


Antoine Fuqua, director de la franquícia The Equalizer, ha dit que va considerar d’utilitzar la tecnologia rejovenidora amb Denzel Washington per a una possible història d’origen de la saga.

En declaracions a NME, abans de l’estrena de The Equalizer 3, Fuqua va dir que ha pensat molt en la tecnologia antienvelliment de la que Hollywood s’ha convertit en gran admirador. Específicament, Fuqua es pregunta si hi ha una història que explicar sobre com Robert McCall (Washington) es va convertir en l’home que és.

“Definitivament ho vaig pensar molt”, va dir Fuqua. “Especialment ara amb la nova tecnologia, la IA i tota aquesta mena de coses...Hi ha alguna història que explicar sobre com [McCall] es va convertir en aquesta persona, la versió més jove? He tingut força aquesta conversació amb Richard Wenk [qui ha coescrit els tres films de Equalizer].

Si bé Fuqua ho ha pensat una mica, diu que encara no ho ha parlat amb Washington, en part degut a lo nova que és aquesta tecnologia.

És tot tan fresc i nou. Encara estic observant [la tecnologia]. He vist el film de Harrison Ford i se que s’estrenaran altres films. Crec que Sony estrenarà aviat un amb Tom Hanks [Here de Robert Zemeckis]. I escolto que la tecnologia és cada cop millor i millor. Així que ho estic observant per a veure on va”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada