Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 d’agost del 2023

'Wonder Woman 3'.


Després dels rumors de que no hi hauria la tercera entrega de Wonder Woman en el nou Univers de DC, ara és Gal Gadot qui confirma que si que hi haurà tercera entrega.

Gal Gadot, que ha interpretat a la Princesa Diana/Wonder Woman en el DCEU des de Batman v. Superman: Dawn of Justice; des de llavors ha aparegut en dos films independents, Wonder Woman i Wonder Woman 1984, un film creuat amb Justice League i va aparèixer com a Wonder Woman en dos films de superherois de 2023: Shazam! Fury of the Gods i The Flash.

Amb l’anunci de que James Gunn i Peter Safran acabarien amb el Univers Extens de DC, molts s’han preguntat quins personatges tornarien en el nou univers i quins serien interpretats pels seus actors del DCEU. Wonder Woman 3 es va anunciar per primera vegada el 2021, per a ser escrita i dirigida de nou per Patty Jenkins, directora dels dos primers films. Però el 2022, es va anunciar que la seva seqüela de Wonder Woman 3 no seguiria endavant.

En una nova entrevista amb ComicBook, Gadot va comentar sobre el film mentre promocionava el seu nou film de Netflix, Heart of Stone. “M’encanta interpretar a Wonder Woman”, va dir Gadot. “És tan proper i estimat per al meu cor. Pel que vaig sentir de James Gunn i de Peter, desenvoluparem Wonder Woman 3 junts”.

Es desconeix quina és la data d’estrena o quants elements més del DCEU s’inclouran en aquest film. Tot i això, queda clar que veurem més de Gal Gadot com la icònica Princesa Amazònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada