Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 d’agost del 2023

'The Boy and the Heron'.

Després de l’estrena als cinemes del Japó de The Boy and the Heron de Hayao Miyazaki, anteriorment titulat How Do You Live?, ha aparegut una nova fotografia en línia.

La nova fotografia de The Boy and the Heron, és cortesia del Festival de Cinema de San Sebastian, que va anunciar en una publicació del Blog que el pròxim i últim film de Miyazaki faria el seu debut europeu en el festival. El misteriós film ha tingut poc màrqueting i sols unes poques imatges del film han aparegut en línia.

Tot i ser la primera estrena d’un film del estudi Ghibli sense cap tipus de màrqueting, The Boy and the Heron ha pogut captar l’interès del públic japonès. Actualment ha recaptat un total de $30M a nivell domèstic ($43M segons Box Office Mojo). En el moment d’escriure l’article (extret de Comingsoon), GKIDS no ha anunciat data d’estrena a Amèrica del Nord. Tot i això, s’espera que arribi als cinemes estatunidencs a finals d’aquest any i s’estreni en el Toronto International Film Festival el pròxim 07 de setembre.

A continuació us deixo amb la nova imatge...

“A través de trobades amb els seus amics i el seu oncle, The Boy and the Heron segueix el desenvolupament psicològic d’un adolescent”, diu la sinopsis. “Entra en un  món màgic amb una garseta blanca parlant després de trobar una torre abandonada en la seva nova ciutat”.

El noi i la garsa (també conegut com, Com vius?) està escrit o dirigit per Miyazaki. Compte amb les veus de Soma Santoki, Masaki Suda (The Backwater), el cantant Aimyon, Yoshino Kimura (Confessions), Shōhei Hino (As Lon as We Both Shall Live), Ko Shibasaki (47 Ronin), Takuya Kimura (Howl’s Moving Castle), entre d’altres.

Miyazaki és millor conegut per dirigir clàssics com El Meu Veí Totoro, Kiki, l’aprenent de Bruixa, La Princesa Mononoke, El Viatge de Chihiro, El Castell Ambulant i Ponyo. Els fans ara poden celebrar els seus films a través del parc temàtic recentment inaugurat de Studio Ghibli, que presenta les atraccions i jocs inspirats en el treball de Miyazaki.

A continuació les imatges aparegudes fa uns dies...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada