Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 31 d’agost del 2023

'Five Nights at Freddy's'.

S’ha publicat un altre tràiler de Five Nights at Freddy’s. El tràiler mostra quasi tots els monstres animatrònics de la pròxima adaptació a imatge real.

L’últim avanç del pròxim film de Blumhouse, es centra principalment en aquests malvats animatrònics. Però també es pot veure més del personatge de Matthew Lillard, mentre parla amb Mike Schmidt (Hutcherson) sobre prendre el càrrec de guarda de seguretat de Freddy Fazbear’s Pizza.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un nou cartell...

          


“L’aterridor fenomen dels jocs de terror es converteix en un esdeveniment cinematogràfic esgarrifós, quan Blumhouse du Five Nights at Freddy’s a la gran pantalla”, es pot llegir en la sinopsis.

Basat en el popular videojoc de terror, Five Nights at Freddy’s estarà dirigit per Emma Tammi a partir d’un guió que ha coescrit amb el creador del joc Scott Cawthon i Seth Cuddeback.

L’adaptació està protagonitzat per Matthew Lillard (Scream), Josh Hutcherson (The Hunger Games films), Piper Rubio (Holly & Ivy), Mary Stuart Masterson (Some Kind of Wonderful), Elizabeth Lail (You) i Kat Conner Sterling (A Week Away).

El joc original de Five Nights at Freddy’s desafia els jugadors a sobreviure durant cinc nits com a guarda de seguretat en un restaurant d’entreteniment de pizza dement on homicides, animatrònics posseïts vagaregen pels passadissos a la cerca de les seves pròximes víctimes. El videojoc va passar a obtenir diverses seqüeles i spin-off.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada