Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 d’agost del 2023

'Rebel Moon'.

S’ha revelat l’avanç de Rebel Moon, el pròxim film de Netflix.

“De Zack Sneyder, el cineasta darrera de 300, Man of Steel i Army of the Dead, arriba Rebel Moon, un esdeveniment èpic de ciència-ficció i fantasia que du dècades en desenvolupament”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Quan una colònia pacifica a la vora de la galàxia i que es troba amenaçat pels exèrcits del trià Regent Belisario”, diu la sinopsis. “Envien a una dona jove, Kora (Sofia Boutella) amb un passat misteriós a cercar guerrers dels planetes veïns per ajudar-los a prendre una posició contra el tirà”.

“Amb l’encàrrec de trobar combatents entrenats que s’uneixin a ella per a prendre una posició impossible contra el Món Mare, Kora reuneix a un petit grup de guerrers: forasters, insurgents, camperols i orfes de guerra de diferents mons que comparteixen una necessitat en comú de redempció i venjança. Mentre l’ombra d’un regne sencer es posa a sobre de la més improbable de les llunes, es lliure una batalla pel destí d’una galàxia i en el procés, es forma un nou exercit d’herois”.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          


Rebel Moon Part U s’estrenarà el 22 de desembre de 2023 a Netflix. Rebel Moon Part Dos s’estrenarà el 19 d’abril de 2024 a Netflix.

El film estarà protagonitzat per Sofia Boutella (Star Trek Beyond, Kingsman: The Secret Service), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Djimon Hounsou (Blood Diamond), Doona Bae (Sense8) i Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League).

El repartiment addicional inclou a Jena Malone (Goliath, The Neon Demon), Staz Nair (Game of Thrones, Supergirl), E. Duffy (Acid Noir, Girlfriends), Charlotte Maggi (MaveriX), Sky Yang (Halo, Holding), Alfonso Herrera (Queen of the South), Ed Skrein (Deadpool), Cleopatra Coleman (Dopesick), Fra Fee (Hawkeye) i Rhian Rees (Nop).

Rebel Moon estarà produït per Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder per a The Stone Quarry juntament amb Eric Newman de Grand Electric. Sarah Bowen de Gran Electric serà productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada