Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 d’agost del 2023

'Twilight of the Dead'.


El pròxim film del director George A. Romero, Twilight of the Dead ja té data de rodatge.

Romero ha tingut una llarga carrera en els films de zombies, començant amb el seu film de 1968 Night of the Living Dead. Això va generar una franquícia durant dècades, on Romero va dirigir films com Dawn of the Dead, Day of the Dead i més recentment, Survival of the Dead el 2009. Aquest va ser el seu últim film que va dirigir abans de la seva defunció el 2017 a causa de càncer de pulmó.

Abans de la seva mort, va escriure un guió cinematogràfic preliminar anomenat Twilight of the Dead, que seria la finalització de la seva èpica saga. El patrimoni de George A. Romero s’està associant amb Roundtable per a produir el film. El guió va ser finalitzat per Joe Knetter, Robert Lucas i Paolo Zelati, els quals també van treballar en el guió cinematogràfic preliminar amb Romero. S’espera que el film comenci a filmar-se a finals de 2023 a Puerto Rico.

Segons Deadline, la setena entrega de la franquícia “aprofundirà en la naturalesa obscura de la humanitat, des de la perspectiva dels últims humans a la terra que estan atrapats entre faccions de morts vivents”. Els productors l’han anomenat “comentari sociopolític que convida a la reflexió envoltat en una peça de gènere”.

El film estarà produït per Suzanne Romero, John Baldecchi, Sarah Donnelly, Paolo Zelati i Stephanie Caleb. Els productors executius són Dominic Ianno, Alex Dundas, Jason Resnick, Chris Roe i Luis Riefkohl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada