Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 d’agost del 2023

'Final Destination 6'.


El creador de Final Destination, Jeffrey Reddick, diu que la sisena entrega de la franquícia està llesta tan punt acabi la vaga d’actors i escriptors.

Parlant amb Collider, Reddick va oferir una actualització sobre el pròxim Final Destination 6. “Hi ha una sisena que s’està planificant al minut, novament, el AMPTP torna a la taula, aquest film està llest per a començar”, va dir. “És agradable com a fanàtic del gènere tenir quelcom creat i que s’ha convertit en part del esperit de l’època del públic. Un cop més, no podia haver demanat més”.

La vaga del sector Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artist (SAG-AFTRA) va començar el 14 de Juliol d’enguany. El Writers Guild of America (WGA) també ha estat en vaga des del 2 de Maig d’enguany, tot és un esforç per millorar els romanents del streaming, protecció contra les IA i més.

El gener de 2022, es va saber que el director de Spider-Man: No Way Home, Jon Watts, estava produint la sisena entrega de Final Destination i que s’estrenaria a Max. Zach Lipovsky i Adam B. Stein van abordar el projecte com a directors el setembre de 2022, amb el guió escrit per Watts, Lori Evans Taylor i Guy Busick.

“[El productor Craig Perry] m’explica coses i òbviament no puc repetir-les perquè sóc molt bo en això i perquè se que no vull espatllar res, però cada cop que escolto alguna cosa, que ells estan fent, o qualsevol escena que estiguin fent o planificant, simplement em fa somriure”, va afegir Reddick. “Els fans esperaran, valdrà la pena”.

El primer film de Final Destination, basat en un guió no produït que Reedick va escriure originalment per a The X-Files, es va estrenar l’any 2000. El film original seguia un nou grup de joves adolescents que escapen per poc d’una mort esgarrifant quan un té una premonició del esdeveniment, tant sols per a que la Mort els segueixi i reclami les seves animes de maneres horribles i úniques, des de gotes de te en un monitor d’un ordinador fins una clau perduda en una línia de producció.

La franquícia composta per cinc films, sempre va ser rebuda per critiques dispars per part dels crítics, els quals van elogiar constantment les seqüencies i els conceptes de la mort, mentre criticaven amb freqüència els diàlegs mal escrits i l’argument premonitori dels films. Tot i això, la saga sempre va ser un èxit entre el públic, i cada film va demostrar ser èxits comercials i va recaptar quasi $700M ($666.766.477) en el transcurs d’onze anys i cinc films. La sisena entrega du en desenvolupament des del 2019, on el projecte es descrit com una reinvenció de la franquícia de suspens i terror.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada