Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 d’agost del 2023

'Finestkind'.

Tenim un nou cop d’ull al pròxim film de suspens i crim Finestkind.

Aquest film presenta a Jenna Ortega i Tommy Lee Jones. “Dos germans distanciats fan un tracte amb un sindicat del crim a Boston, el que significa perill per als germans i el seu pare, així com per a una jove misteriosa”, diu la sinopsis.

A continuació podeu veure’n la primera fotografia...

Encara no hi ha una data d’estrena. S’estrenarà però en el Toronto Film Festival aquest mes de setembre i s’estrenarà a Paramount Plus en una data posterior.

El repartiment inclou a Tommy Lee Jones, Ben Foster, Toby Wallace, Jenna Ortega, Tim Daly, Clayne Crawford, Aaron Stanford, Scotty Tovar, Lolita Davidovich, Meghan Leather, Ismael  Cruz Córdova, Fernanda Andrade, Charlie Thurston, Jackie Sandler, Rebecca Gibel i Kevin Craig West.

Finestkind està escrit i dirigit per Brian Helgeland, qui prèviament va escriure els guions de L.A. Confidential i Mystic River, va dirigir dos films com 42 i Legend. Està produït per Gary Foster, Russ Krasnoff, Taylor Sheridan i David C. Glasser.

Originalment, es suposava que el film estaria protagonitzat per Jake Gyllenhaal, Ansel Elgort i Zendaya, però tots van abandonar el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada