Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 d’agost del 2023

'Tangled'.


Després dels rumors que circulen sobre la possible elecció de Florence Pugh com a Rapunzel en la rumorejada pel·lícula d’acció real Tangled, sembla que Disney podria estar cercant contractar a un cineasta nominat al Oscar per a dirigir el projecte.

Segons el rei de les primícies de la industria, Daniel Richtman (a través de Comic Book Movie), Disney suposadament està considerant a Baz Luhrmann (Elvis) per a dirigir la versió live-action del film musical animat de 2010. Tot i això, un altre primícia de la industria va abordar l’informe de Richtman sobre la possible participació de Luhrmann i Jeff Sneider va tancar el rumor sobre X descrivint-lo com una idea “divertidíssima”.

En una entrevista recent, Levi va compartir la seva opinió sobre el rumorejat càsting de Florence Pugh en la possible versió d’acció en viu de Tangled,  en la que va interpretar el paper de Flynn Rider. Va expressar el seu desig de interpretar al personatge en la versió real si Pugh fos escollida.


Tangled va estar dirigit per Nathan Greno i Byron Howard a partir d’un guió escrit per Dan Fogelman, basat en la clàssica història de Rapunzel dels Germans Grimm. Va comptar amb la veu de Levi al costat de Mandy Moore, Donna, Murphy, Jeffrey Tambor, Ron Perlman, entre d’altres. El film també va ser nominat a Millor Cançó Original en la 83ª edició dels Oscar per la cançó de Alan Menken “I See the Light”, en la que van interpretar els personatges de Moore i Levi.

Tant Moore com Levi van repetir els seus respectius papers en la sèrie animada derivada Rapunzel’s Tangled Adventure, que es va emetre entre 2017 i 2020. Posteriorment, l’actriu nominada al Emmy va poder interpretar a Rapunzel en dos projectes més de Disney, inclòs Ralph Breaks the Internet de 2018 i l’especial de Disney+ recentment estrenat Lego Disney Princess: The Castle Quest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada