Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de setembre del 2023

'The Boy and the Heron'.

Abans de la seva estrena internacional en el Toronto Film Festival i el New York Film Festival, GKIDS ha publicat un tràiler de The Boy and the Heron, l’últim film del director de Studio Ghibli Hayao Miyazaki.

El tràiler revela el nom del personatge principal del film, al temps que confirma l’aspecte fantàstic de la història, ja que succeirà en un “món compartit pels vius i els morts”. Després de la seva estrena al Japó el mes de juliol, s’espera que la fantasia animada arribi als cinemes estatunidencs en algun moment d’aquesta tardor.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

“A través de trobades amb els seus amics i el seu oncle, The Boy and the Heron segueix el desenvolupament psicològic d’un adolescent”, diu la sinopsis. “Entra en un  món màgic amb una garseta blanca parlant després de trobar una torre abandonada en la seva nova ciutat”.

El noi i la garsa (també conegut com, Com vius?) està escrit o dirigit per Miyazaki. Compte amb les veus de Soma Santoki, Masaki Suda (The Backwater), el cantant Aimyon, Yoshino Kimura (Confessions), Shōhei Hino (As Lon as We Both Shall Live), Ko Shibasaki (47 Ronin), Takuya Kimura (Howl’s Moving Castle), entre d’altres.

Miyazaki és millor conegut per dirigir clàssics com El Meu Veí Totoro, Kiki, l’aprenent de Bruixa, La Princesa Mononoke, El Viatge de Chihiro, El Castell Ambulant i Ponyo. Els fans ara poden celebrar els seus films a través del parc temàtic recentment inaugurat de Studio Ghibli, que presenta les atraccions i jocs inspirats en el treball de Miyazaki. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada