Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 de setembre del 2023

'The Crow'.


Lionsgate ha aconseguit un acord de vuit xifres pels drets nacionals de la nova versió de The Crow i està prevista la seva estrena per al 2024.

Protagonitzat per Bill Skarsgard, el film és una actualització del clàssic de culte de 1994 protagonitzat pel malaurat Brandon Lee i també compte amb FKA twigs (Honeyboy), Danny Huston (30 Days of Night), Laura Birn (Foundation), Sami Bouajila (A Son) i Jordan Bolger (The Woman King). Està dirigit pel director de Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders.

Des de Deadline ens revela que l’acord s’havia tancat abans del festival TIFF i els mercats internacionals.

“Apreciem el que el personatge de The Crow i el film original signifiquen per a legions de fans i creiem que aquest nou film oferirà al públic una reinterpretació autèntica i visceral del seu poder emocional i la seva mitologia”.

El film de 1994 va ser un èxit de crítica i taquilla i va obtenir un fervent seguiment de culte. La van seguir un total de tres films, tots amb diferents protagonistes: The Crow: City of Angels (1996), amb Vincent Perez; The Crow: Salvation (2000) protagonitzat per Eric Mabius; i The Crow: Wicked Prayer (2005), amb Edward Furlong. Mark Dacascos va protagonitzar una versió en forma de sèrie de televisió de la dècada dels 90’s. Des de Wicked Prayer, hi ha hagut diferents intents de reviure la franquícia, tots els quals van acabar en un infern en el procés de desenvolupament.

En la història de The Crow de 1994, un corb torna la vida al guitarrista poètic Eric Draven un any després de que ell i la seva promesa fossin assassinats. El corb el guia per la terra dels vius i el condueix fins als seus assassins.

El film va ser l’última actuació del fill de Bruce Lee, després de que un accident en el set de rodatge el matés. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada