Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de setembre del 2023

'Marvel Disney Series'.

Des de The Hollwood Reporter, també ens informen del canvi de dates d’altres sèries del UCM de pròxima estrena a Disney+.

Començant per Echo, que s’havia d’estrenar el 29 de novembre, ara s’estrenarà el gener de 2024.

Echo presentarà el retorn de Alaqua Cox mentre repeteix el seu paper de Maya López, després de fer el seu debut en la sèrie Hawkeye l’any passat, on es va revelar que Maya tenia una llarga història amb Kingpin (D’Onofrio). Al costat de D’Onofrio està Charlie Cox com a Matt Murdock/Daredevil, Zahn McClarnon (Fargo), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal i Graham Green.

Un altre sèrie que canvia de data és la segona temporada de What if...? Que la sèrie estava programada per a principis d’aquest any, s’estrenarà el 25 de desembre.

Les imatges de la segona temporada mostrades anteriorment, incloïen a un jove Peter Quill amb el seu pare Ego, un Iron Man gegant i la notícia de que la segona temporada abastaria el còmic 1602 del escriptor Neil Gaiman, que veia als personatges de Marvel tal com es veurien en la època Isabelina.

Un altre sèrie que també canvia de data és, X-Men’97, que s’havia d’estrenar aquesta tardor passarà a estrenar-se a principis de 2024.

En un informe de canvi de programació de Marvel Stduios, des de THR ens informen de que X-Men’97 es descriu “com una carta retro i d’amor a la sèrie animada original” de X-Men. Segons THR, també s’està preparant una segona temporada de X-Men’97, però és provable que el treball s’hagi aturat degut a la vaga de WGA i SAG-AFTRA.

I per últim, l’altre sèrie que canvia de data o més ben dit es queda per ara sense data és Ironheart. S’havia d’estrenar aquesta tardor a Disney+. El mitjà (THR), explica que la sèrie ha finalitzat rodatge, però també s’ha vist afectada per la vaga en curs.

Ironheart estarà protagonitzada per Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk), qui interpretarà a Riri Williams. Al costat de Thorne hi podem trobar a Anthony Ramos (In the Heights), Manny Montana (Good Girls) i Lyric Ross (This is Us).

Riri Williams (Thorne) es descriu com “una adolescent brillant que, en els còmics, va construir la seva pròpia versió del vestit de Iron Man en un dormitori del MIT”. En els còmics, a vegades substitueix a Tony Stark com a Iron Man. El personatge en el que es basa la sèrie va ser creat per l’escriptor Brian Michael Bendis i l’artista Mike Deodato, i va fer el seu debut per primer cop a Invincible Iron Man Vol.2 #7 al 2016.

Thorne veurà per primer cop al seu personatge arribar al Univers Cinematogràfic Marvel, en la molt esperada seqüela Black Panther: Wakanda Forever.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada