Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de setembre del 2023

'Beetlejuice 2'.


En una entrevista recent amb The Wrap, el director de fotografia de Beetlejuice 2, Haris Zambarloukos, va compartir un nou detall sobre la molt esperada seqüela de Tim Burton de la comèdia negra de 1988. Va revelar que el tema de Beetlejuice 2 serà sobre la família, insinuant la història connectada de Winona Ryder i Jenna Ortega.

“En essència, Beetlejuice [2] és una història sobre una família, va dir Zambarloukos. “I ara, 30 anys després, quines són les complexitats i la condició humana per a mantenir unida a una família durant tot aquest temps en el món més boig possible? Per això escolleixo projectes. Per mi, aquesta connexió humana sempre està a la Vanguardia”.

Beetlejuice 2 tornarà a estar dirigit per Tim Burton. Això marcaria el retorn de Burton com a director d’un llargmetratge quatre anys després de dirigir el film live-action Dumbo de Disney. Després de treballar junts inicialment en la sèrie Wednesday de Netflix, l’estrella de Scream VI, Jenna Ortega, es reuneix de nou amb Burton i interpretarà a la filla de Lydia Deetz de Ryder. El projecte ha estat en desenvolupament durant més de tres dècades, amb Burton inicialment planificant establir la seqüela a Hawaii. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument des de l’última versió del projecte.

La producció de la pròxima seqüela està aturada degut a la vaga en curs de SAG-AFTRA. No està clar, si aquest endarreriment en la filmació també canviarà la data actual d’estrena als cinemes, ja que està programat per al 06 de setembre de 2024.

Beetlejuice va estar protagonitzat per Keaton, Winona Ryder, Catherin O’Hara, Jeffrey Jones, Alec Baldwin i Geena Davis. El film es centrava en una parella casada que havia mort i que va recorre als serveis del odiós i trapella poltergeist del inframón per a espantar als nous residents de la seva antiga llar. Des del seu debut, va obtenir tant èxit comercial com de crítica amb una taquilla de $74.714.298. Degut al seu èxit i la influència de la cultura pop, va generar una sèrie animada, videojocs i un musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada