Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de setembre del 2023

'Bambi'.


La coguionista de Bambi, Lindsey Anderson Beer, diu que el pròxim remake d’acció real de Disney actualitzarà la història per a que sigui més identificable per als nens.

En una entrevista recent amb Collider, Beer va parlar sobre el pròxim remake d’acció real de Bambi que actualment es troba en procés. Beer va dir que finalment va haver d’allunyar-se del projecte per a filmar Pet Sematary: Bloodlines, que ella dirigeix, però així va oferir una actualització sobre com es canviarà el film respecte al film animat original de 1942.

“No vull espatllar l’argument, però hi ha un tractament de la mort de la mare [en el film original] que crec que alguns nens i alguns pares d’avui dia que són més sensibles que en el passat”, va dir. “I crec que aquesta és una de les raons per les que no els hi ha ensenyat als seus fills”.

Amb respecte a com el film d’acció real abordarà aquest punt del argument, Beer va dir: “Crec que hi ha una manera d’actualitzar Bambi i la nostre opinió va ser...li vaig donar una mica més d’abast. I simplement, crec que poder donar-li vida per als nens d’avui dia d’una manera que potser s’identifiquin una mica més, seria d’utilitat per a l’original”.

El film es va anunciar el Gener de 2020, la nova versió actualment no té data d’estrena. Segons una informació de Deadline Sarah Polley està en converses per a dirigir el nou film d’acció en viu de Bambi. Va guanyar el premi de l’acadèmia al Millor Guió Adaptat per el film Women Talking. Polley prèviament va escriure i dirigir el film nominat al Oscar Away From Her i després ha dirigit films com ara Take This Waltz i Stories We Tell.

El film d’acció en viu de Bambi es troba actualment en els inicis del seu desenvolupament. Estarà escrit per Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Captain Marvel) i Lindsey Beer. El film serà una nova versió del film animat de Disney de 1942 sobre un jove cérvol colpejat per la tragèdia que creix amb un conill anomenat Tambor i una mofeta anomenada Flor.

Bambi és l’últim d’una sèrie de remakes d’acció en viu de clàssics animats de Disney, essent el més recent La Petita Sirena (The Little Mermaid) i el pròxim, Snow White, que arribarà l’any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada