Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de setembre del 2023

'Goosebumps Series'.

Disney ha publicat un nou tràiler de Goosebumps, que mostra un cop d’ull previ de la sèrie de comèdia de terror protagonitzat per Justin Long i basada en els llibres icònics de R.L. Stine. El tràiler mostra que el personatge és posseït per un fantasma, el que du al fantasma a aterrir als fills de les persones que el van assetjar fa anys.

“La nova sèrie de Goosebumps, que submergeix als espectadors en un món de misteri i suspens, segueix a un grup de cinc estudiants de secundaria que s’embarquen en un viatge obscur i retorçat per a investigar la tràgica defunció tres dècades abans d’un adolescent anomenat Harold Biddle, al mateix temps que desenterren coses obscures, secrets del passat dels seus pares”, es pot llegir en la sinopsis de la sèrie.

A continuació podeu donar un cop d’ull al nou tràiler...

          

La sèrie de comèdia de terror, és una reinvenció de la sèrie de 1995, segueix a un grup de cinc estudiants de secundaria que desencadenen forces sobrenaturals en la seva ciutat i han de treballar conjuntament per a salvar-la.

Nick Stoller i Rob Letterman han creat i són ser els productors executius d’aquesta versió, els quals anteriorment van dirigir el film de 2015 protagonitzat per Jack Black. La sèrie està protagonitzat per Justin Long, Miles McKenna, Will Price, Ana Yi Puig, Zack Morris, Isa Briones Rachel Harris i Rob Huebel.

Goosebumps s’estrenarà a Disney+ i Hulu el divendres 13 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada