Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de setembre del 2023

'Percy Jackson and the Olympians'.

Disney ha publicat un nou avanç de Percy Jackson and the Olympians, l’adaptació de la sèrie de llibres de Rick Riordan per a Disney+. La sèrie s’estrenarà amb dos episodis a la plataforma de streaming el 20 de desembre.

El tràiler mostra a Percy i els seus amics els quals s’enfronten a diversos desafiaments i criatures mitològiques després d’assabentar-se de que el llamp mestre de Zeus ha estat robat i que Percy és el principal sospitós del déu.

A continuació podeu veure’n el tràiler i també algunes imatges que han sortit...

          









“La sèrie live-action compte la història fantàstica del semideu modern titular de 12 anys, Percy Jackson, que acaba d’acceptar els seus nous poders sobrenaturals quan el déu del cel, Zeus, l’acusa de robar el seu llamp mestre. Ara Percy ha de creuar Amèrica per a trobar-lo i restaurar l’ordre a l’Olimp”, diu la sinopsis.

La sèrie està protagonitzada per Walker Scobell (The Adam Project) com el semideu Percy Jackson, Leah Sava Jeffries (Empire) com a Annabeth Chase, Aryan Simhadri (Disney’s Spin) com a Grover Underwood, Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) com a Mr. D, Virginia Kull (Big Little Lies) com a Sally Jackson, Glynn Turman (Fargo) com a Chiron, Megan Mullally (Will & Grace) com a Mr. Dodds i Timm Sharp (Briarpatch) com a Gabe Ugliano.

La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada