Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de setembre del 2023

'One Piece Segona Temporada'.

Fa un parell de setmanes després de que Netflix estrenes la primera temporada de 8 episodis del live-action de One Piece, un productor de la sèrie va oferir una actualització de la segona temporada.

L’última actualització de la temporada 2 prové de Marty Adelstein, director executiu de la productora de One Piece Tomorrow Studios i un dels productors de la sèrie de Netflix. En declaracions a Variety, Adelstein va dir que els guions de la segona temporada ja estan llestos.

La presidenta de Tomorrow Studios, Becky Clements, inclús va oferir un cronograma sobre quan esperar el retorn de la sèrie un cop finalitzi les vagues de SAG-AFTRA i WGA.

“Essent realistes, amb sort, dintre d’un any, si actuem molt ràpid, i aquesta és una possibilitat”, va dir Clements. “En algun moment entre un any i un any i mig, podríem estar llestos per estar al servei de streaming”.

La sèrie d’acció real de One Piece està protagonitzada per Iñaki Godoy com a Luffy, Mackenyu com a Rorona Zoro, Emily Rudd com a Nami, Jacob Romero Gibson com a Usopp i Skylar com a Sanji. A ells se’ls uneix Peter Gadiot com a Shanks, Morgan Davies com a Koby, Ilia Isorelýs Paulino com a Alvida, Aidan Scott com a Helmeppo, Jeff Ward com a Buggy, McKinley Belcher III com a Arlong, Craig Fairbrass com a Xef Zeff, Vincent Regan com a Garp, Steven Ward com a Mihawk. , Langley Kirkwood com a el Capitán Morgan, entre d’altres. Per a la seva versió doblada al japonès, el repartiment de l’anime original repeteix els seus respectius rols.

La sèrie està escrita per Steven Maeda (The X-Files), qui també actuarà com a showrunner i productor executiu, al costat del escriptor Matt Owens (Agents of SHIELD), qui també en serà productor executiu. A ells s’uneixen Marty Adelstein i Becky Clemens de Tomorrow Studios (Snowprice, Cowboy Bebop), els quals també en seran productors executius de la sèrie al costat del autor original Eiichiro Oda.

La sèrie live-action de One Piece es basa en el icònic Manga Japonès del mateix nom de Eiichiro Oda, que segueix a Monkey D. Luffy, el líder d’una tripulació pirata, els Pirates del Barret de Palla, que obté els poders per a convertir el seu cos en goma després de menjar-se una “Fruita del Diable”, i que s’aventura en un món fantàstic d’illes exòtiques i extensos oceans a la cerca del llegendari tresor conegut com el “One Piece” per a convertir-se en el pròxim Rei Pirata.

*Actualització: Això va succeir dijous passat, Netflix va confirmar la segona temporada de One Piece, ja que la popular adaptació d’acció en viu de la icònica sèrie de manga i anime ha estat renovada per a una segona temporada.

Netflix Geeked va publicar un vídeo a Twitter del creador de la sèrie, Eiichiro Oda, responent una trucada del cargol telèfon (Den Den Mushi, en japonès) i anunciant que després de treballar dur amb Netflix en la primera temporada, pot confirmar que la segona temporada del live-action està en camí. Després, Oda agraeix als fans nous i als antics de One Piece i afirma que encara prendrà temps preparar els guions abans d’insinuar la pròxima aparició a la Tripulació del Barret de Palla, ni més ni menys que Tony Tony Chopper.

“A la gran flota del Barret de Palla: Que us ha semblat la primera temporada d’acció en viu de One Piece? Vaig estar molt de temps treballant en això amb Netflix i Tomorrow Studios”, va dir Oda. “Sembla que la gent de tot el món ha estat gaudint de l’espectacle, el que va que el difícil treball de l’equip de producció realment valgui la pena. A tots els que han estat fans de One Piece durant anys i a aquells que han vist One Piece per primer cop, moltes gràcies”.

“Dues setmanes després de l’estrena, vaig rebre una gran notícia. Netflix ha decidit renovar la sèrie! Les aventures de Iñaki i els Barret de Palla en acció real continuaran! Encara durà un temps tenir els guions llestos, així que tingueu paciència. A partir d’ara. Em sembla que els Barret de Palla necessitaran un gran metge...Ja veurem!”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada