Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de setembre del 2023

'Agatha: Darkhold Diaries'.



Comencem pel pròxim spin-off de WandaVision, Agatha: Coven of Chaos, que ara torna a canviar de títol.

Ara s’anomena Agatha: Darkhold Diaries, segons THR, s’estrenarà a principis de la tardor de 2024. La sèrie estava programada originalment per aquest hivern. Ara s’estrenarà als voltants de Halloween.

Agatha: Darkhold Diaries (anteriorment titulada Agatha: Coven of Chaos i abans Agatha: House of Harkness) es va anunciar oficialment durant el Disney Day de 2021. Comptarà amb el retorn de Kathryn Hahn mentre repeteix el seu paper de WandaVision com a Agatha Harkness, qui va ser una de les antagonistes de la sèrie protagonitzada per Elisabeth Olsen i és qui va revelar l’autèntic potencial de Wanda com a Bruixa Escarlata. Per la seva actuació preferida dels fans, va obtenir una nominació al Emmy a la Millor Actriu de Repartiment.

El repartiment de la sèrie està compost per Joe Locke, Aubrey Plaza, Ali Ahn, Maria Dizzia, Sasheer Zamata, Debra Jo Rupp, Patti LuPone així com Kathryn Hahn i Emma Caulfield Ford.

El projecte prové del escriptor principal Jac Shaeffer, qui també n’és el productor executiu al costat de Kevin Feige. Els directors estan formats per Schaeffer, Gandja Monteiro i Rachel Goldberg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada