Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de setembre del 2023

'Rumors Marvel'.

*Comencem per el primer: Està relacionat amb el film de Deadpool 3 i tot i que la producció encara està aturada per la vaga de SAG-AFTRA i WGA, els rumors sobre el seu repartiment continuen circulant en línia. Un d’aquests rumors és l’especulada aparició del Gambit de Channing Tatum.

Una llista actualitzada del repartiment de Deadpool 3 a IMDB aparentment ha arruïnat la sorpresa de l’aparició del personatge, ja que el especialista Joel Adrien s’ha afegit a l’equip com el doble de Tatum. Tot i això, els fans han de tenir en compte que aquesta no és una confirmació oficial de la participació de Tatum a Deadpool 3, ja que qualsevol pot canviar les pàgines de IMDb.

La interpretació llargament endarrerida del heroi de Marvel per part del actor de Magic Mike, ha estat en procés des de 2014. Abans de que els drets dels personatges dels X-Men tornessin a Marvel Studios, Fox estava desenvolupant un film de Gambit en solitari amb Tatum com a protagonista.  

*El segon rumor està relacionat amb Chris Evans i el seu Capità Amèrica: Chris Evans no descarta encara un retorn a Marvel.

En una entrevista per a GQ, li van preguntar a Evans si algun cop tronaria a Marvel. “Si, pot ser”, va respondre. “Mai diré mai, simplement perquè va ser una experiència meravellosa”.

Evans va continuar: “També ho valoro molt. És quelcom del que estic molt orgullós. I com vaig dir, a vegades no puc creure que hagi succeït. I no voldria l’ull morat si ho sentis com un robatori d’efectiu o si no tingués l’altura de les expectatives o si simplement sentis que no estava connectat amb això original. Llavors, no hi ha temps aviat. I, en última instància, realment espero actuar una mica menys a la meva vida. Tinc molts altres interessos. Miri, de cap manera he escalat cap muntanya en aquest camp. No tinc premis Oscar i no estic agrupat amb altres noms que estan al cap damunt de la muntanya de cap manera. Però també em sento molt satisfet”.

Evans va interpretar per primer cop al home estrellat amb un pla a Capità Amèrica: El Primer Venjador al 2011. Va repetir el paper a Els Venjadors al 2012, Capità Amèrica: El Soldat d’Hivern al 2014, Avengers: L’Era d’Ultron de 2015, Capità Amèrica: Guerra Civil de 2016, Avengers: Guerra Infinita de 2018 i Avengers: Joc Final al 2019, juntament amb breus aparicions a Thor: El Món Obscur de 2013, Ant-Man de 2015, Spider-Man: De Tornada a Casa de 2017 i Capitana Marvel de 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada