Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 23 de setembre del 2023

'Silent Night'.

El nou film d’acció de John Woo, Silent Night, s’estrenarà oficialment als cinemes a principis del  mes de desembre.

Lionsgate ha anunciat que estrenarà Silent Night el 01 de desembre d’enguany. El film marca la primera estrena de Woo als cinemes estatunidencs des de Paycheck de 2003. Està protagonitzat per Joel Kinnaman (The Suicide Squad), Scott Mescudi (MaXXXine), Harold Torres (Run Coyote Run) i Catalina Sandino Moreno (Ballerina).

“Del llegendari director John Woo i el productor de John Wick arriba la crua història de venjança d’un pare angoixat (Joel Kinnaman) que veu morir al seu fill petit quan queda atrapat en el foc creuat d’una colla per la nit de nada” diu la sinopsis oficial del film.

“Mentre es recupera d’una ferida que li va costar la veu, Godlock (Kinnaman) fa de la venjança la missió de la seva vida i s’embarca en un règim d’entrenament de càstig per a venjar la mort del seu fill”, continua. “Ple del estil característic de Woo, Silent Night redefineix el gènere d’acció amb una narració visceral i emocionant per minut”.

Woo ha dirigit el film a partir d’un guió escrit per Robert Archer Lynn. Woo també n’és productor del film al costat de Christian Mercuri, Lori Tilkin deFelice, Basil Iwanyk i Erica Lee.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada