Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de setembre del 2023

'Hayao Miyazaki-Studio Ghibli'.


The Boy and the Heron ja no serà l’últim film de Hayao Miyazaki, segons el vicepresident de Studio Ghibli, Junichi Nishioka.

Segons un tuit publicat pel reporter Eli Glasner, segons Crunchy Roll, Nishioka ha dit que The Boy and the Heron, que anteriorment es creia que era l’últim film de Miyazaki, en realitat no serà el cant del cigne del director de El Viatge de Chihiro.

No està clar si Miyazaki té la intenció de dirigir un llargmetratge o un curt després de The Boy and the Heron; tot i això, segons Nishioka, el director ja té “noves idees” sobre el que vol fer a continuació.


The Boy and the Heron es va estrenar als cinemes del japó el Juliol passat. Studio Ghibli no va publicar avanços, ni imatges, ni sinopsis, ni cap altre informació sobre el film abans d’això, tot i que la companyia ara ha publicat un breu avanç i una vaga sinopsis i que podeu llegir a continuació:

“El nen i la garsa

Un jove anomenat Mahito

Trobant a faltar a la seva mare

S’aventura en un món compartit pels vius i morts.

Allà la mort arriba a la seva fi,

I la vida troba un nou començament.

Una fantasia semi-autobiogràfica

Sobre la vida, la mort i la creació, en homenatge a la amistat,

De la ment de Hayao Miyazaki”.

Miyazaki és millor conegut per dirigir clàssics com El Meu Veí Totoro, Kiki, l’aprenent de Bruixa, La Princesa Mononoke, El Viatge de Chihiro, El Castell Ambulant i Ponyo. Els fans ara poden celebrar els seus films a través del parc temàtic recentment inaugurat de Studio Ghibli, que presenta les atraccions i jocs inspirats en el treball de Miyazaki.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada