Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 de setembre del 2023

'Sicario 3'.


Sicario 3 encara està en desenvolupament, segons els productors Basil Iwanyk i Erica Lee.

Parlant amb The Messenger, Iwanyk i Lee van confirmar que encara s’està treballant en un tercer film de Sicario amb Benicio del Toro.

Segons Lee, el film estava parcialment escrita quan va començar la vaga dels escriptors (WGA) el maig de 2023. Les vagues de la WGA i del Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) pressionen per a obtenir millors salaris per als escriptors i actors, protecció contra la intel·ligència artificial, entre altres coses.

Iwanyk va afegir: “No puc esperar que arribi Sicario 3. Podria veure a Benicio interpretar a aquest individu per sempre. Vull dir, puc veure a Benicio en qualsevol altre cosa, però amb aquest personatge, no passa de moda”.

Dirigit per Denis Villeneuve (Dune), Sicario es va estrenar el 2015. Protagonitzat per Del Toro, Brolin, Emily Blunt, Daniel Kaluuya i Jon Bernthal, el film va recaptar $85M en la taquilla mundial amb un pressupost de $30M. Va obtenir nominacions al Oscar a Millor Fotografia, Millor Banda Sonora Original i Millor Edició en la 88ª edició dels Premis de la Acadèmia.

Sicario: Day of the Soldado va ser la seqüela del 2018. Si bé Blunt no va repetir per la seqüela, Del Toro i Brolin si ho van fer, i a ells se’ls va unir Isabela Moner, Catherine Keener i Shea Whigham. Stefano Sollima va dirigir el film, que va recaptar uns $75,8M havent costat $35M.

Trent Luckinbill, qui va produir Sicario: Day of the Soldado , va dir a Screen Rant de 2018, que Sicario 3 succeiria. El passat mes d’abril de 2023, tot i això, Josh Brolin va posar en dubte el projecte, com li va dir a Variety: “Sicario 3, hem estat tractant de fer-ho bé i posar-ho en marxa, però perquè no ha succeït? Quan de temps pots esperar? És un film difícil de realitzar, tot i guanyar diners amb els dos films i la gent pregunta sobre això tota l’estona”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada