Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de setembre del 2023

'The Boy and the Heron'.

The Boy and the Heron de Hayao Miyazaki, arribarà als cinemes dels Estats Units el 08 de desembre d’enguany.

GKIDS ha presentat el primer avanç complet de The Boy and the Heron, l’últim film de Hayao Miyazaki i Studio Ghibli. El film, que ja es va estrenar als cinemes japonesos el Juliol passat, està produït per Toshio Suzuki.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

The Boy and the Heron marca el primer llargmetratge de Miyazaki des de The Wind Rises de 2013. També és conegut per escriure i dirigir Castle in the Sky (1986), My Neighbor Totoro (1988), Kiki’s Delivery Service (1989), Porco Rosso (1992), Princess Mononoke (1997), Spirited Away (2001), Howl’s Moving Castle (2004) i Ponyo (2008), tots els quals van ser estrenats a través de Studio Ghibli.

“A través de trobades amb els seus amics i el seu oncle, The Boy and the Heron segueix el desenvolupament psicològic d’un adolescent”, diu la sinopsis. “Entra en un  món màgic amb una garseta blanca parlant després de trobar una torre abandonada en la seva nova ciutat”.

El noi i la garsa (també conegut com, Com vius?) està escrit i dirigit per Miyazaki. Compte amb les veus de Soma Santoki, Masaki Suda (The Backwater), el cantant Aimyon, Yoshino Kimura (Confessions), Shōhei Hino (As Lon as We Both Shall Live), Ko Shibasaki (47 Ronin), Takuya Kimura (Howl’s Moving Castle), entre d’altres.

El Noi i la Garseta Blanca, un noi anomenat Mahito trobant a faltar a la seva mare s’aventura en un món compartit per vius i morts. Allà la mort arriba a la seva fi, i la vida troba un nou inici. Una fantasia semi-autobiogràfica sobre la vida, la mort i la creació, en homenatge a la amistat, de la ment de Hayao Miyazaki”.

Miyazaki és millor conegut per dirigir clàssics com El Meu Veí Totoro, Kiki, l’aprenent de Bruixa, La Princesa Mononoke, El Viatge de Chihiro, El Castell Ambulant i Ponyo. Els fans ara poden celebrar els seus films a través del parc temàtic recentment inaugurat de Studio Ghibli, que presenta les atraccions i jocs inspirats en el treball de Miyazaki.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada