Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de setembre del 2023

'The Color Purple'.

Warner Bros. ha publicat un nou vídeo de The Color Purple per a la seva pròxima adaptació cinematogràfica del guardonat musical de Broadway. La seva arribada als cinemes està prevista per el 25 de desembre.

El llargmetratge mostra al repartiment i als productors, inclòs Oprah Winfrey, Halle Bailey, Ciara, Taraji P. Henson, entre d’altres, mentre discuteixen el que el públic pot esperar veure del film. També mostra el gir modern del director Blitz Bazawule al clàssic film de 1985 de Steven Spielberg.

A continuació podeu veure’n el vídeo...

          

        Versió en castellà, d’ara fa dos mesos...

          


Basat en la novel·la de Alice Walker, guanyadora del premi Pulitzer de 1982, The Color Purple està dirigit pel cineasta de Black is King, Blitz Bazawule, a partir d’un guió escrit per Marcus Gardley. El drama musical està protagonitzat per Taraji P. Henson com Shrug Avery, Danielle Brooks com a Sofia, Colman Domingo com a Mister, Corey Hawkins com a Harpo, H.E.R. com a Squeak, Halle Bailey com la jove Nettie, Aunjanue Ellis-Taylor com a mare, Louis Gossett Jr com a Mister Johnson, David Alan Grier com el mossèn Samuel, Deon Cole com a Alfonso, Tamela J. Mann com a Primera Dama, Jon Batiste com a Grady, Stephen Hill com a Buster, Elisabeth Marvel com a Miss Millie i Fantasia Barrino com a Celie en el seu gran debut cinematogràfic.

El film es centra en la extraordinària germandat de tres dones que comparteixen un vincle irrompible. Segueix a Celie i altres dones afroamericanes al sud dels Estats Units en la dècada de 1930 i les seves lluites contra el racisme i la vida en la classe social baixa. Celie també lluita per a trobar la seva identitat després de patir abusos per part de diversos homes en la seva vida al llarg dels anys.

El film musical The Color Purple està produït per Spielberg i Oprah Winfrey, els quals van treballar junts en l’adaptació cinematogràfica de 1985. Al costat de Spielberg i Winfrey com aproductors estan Scott Sanders i Quincy Jones, amb Alice Walker, Rebecca Walker, Kristie Macosko Krieger, Carla Gardini i Mara Jacobs com a productores executives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada