Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de setembre del 2023

'The Bikeriders'.

Arriba el primer tràiler oficial de The Bikeriders, un avanç del pròxim film dramàtic protagonitzat per Austin Butler, Tom Hardy i Jodie Comer.

L’avanç del film ofereix als fans un cop d’ull més profund a Butler i Hardy, els quals interpreten a membres d’una banda de ciclistes de Chicago. El tràiler també presenta a Jodie Comer, qui interpreta a l’esposa del personatge de Butler en el film i sembla estar narrant la història de Butler i la banda de motoristes.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un primer cartell...

          


The Bikeriders està inspirat en el llibre de fotografia de Danny Lyon de 1967 del mateix nom. És una història original que té lloc a la dècada de 1960. El film segueix el sorgiment d’un club de motoristes fictici del oest mitjà. El film està protagonitzat per Hardy (Venom), Comer (Killing Eve), Butler (Elvis), Norman Reedus (The Walking Dead), Michael Shannon (Revolutionary Road), Boyd Holbrook (Logan), Toby Wallace (The Society), Karl Glusman (The Neon Demon), Mike Faist (West Side Story), Damon Herriman (Justified), Emory Cohen (The OA), Beau Knapp (Southpaw) i Happy Anderson (Mindhunter).

“Vist a través de les vides dels seus membres, el club evoluciona en el transcurs d’una dècada des del lloc de reunió en locals per a forasters fins a convertir-se en una colla més sinistre, que amenaça la forma de vida única del grup original”, diu la sinopsis.

El film estarà dirigit i produït per Nichols. Els productors són Sarah Green i Brian Kavanaugh-Jones de Tri-State, amb la producció executiva de Fred Berger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada