Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de setembre del 2023

'Murder, She Wrote'.


Universal Pictures està preparant un nou llargmetratge basat en el clàssic drama criminal de la CBS, Murder, She Wrote.

Segons Variety, Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo, les guionistes darrera del nou film biogràfic de comèdia dramàtica de Sony, Dumb Money, seran les encarregades d’escriure el film de Murder, She Wrote per a Universal. La productora de la franquícia de Spider-Man, Amy Pascal (que té un acord e primera mà amb Universal) també està involucrada en el projecte.

Blum i Angelo han signat per escriure Murder, She Wrote abans de la vaga de guionistes en curs. No reprendran el treball fins que el sindicat arribi a un nou acord amb la Aliança de Productors de Cinema i Televisió (AMPTP, en anglès). Tot i això, els representants de Blum i Angelo han confirmat que el film Murder, She Wrote es troba entre els primers projectes de les guionistes.

Murder, Shw Wrote va ser creada per Peter S. Fischer, Richard Levinson i William Link. Produït per Universal Television, la sèrie es va emetre originalment a la CBS durant 264 episodis entre 1984 i 1996. Murder, Shw Wrote va tornar posteriorment per a una tetralogia de films per a televisió, que a la vegada es van emetre des de 1997 a 2003.

La sèrie va estar protagonitzada per la difunta, Angela Lansbury com a Jessica Fletcher, una escriptora de misteri i detectiu aficionada que resideix en la ciutat fictícia de Cabot Cove, Maine. En ell, Jessica es trobaria regularment ajudant a resoldre casos d’assassinat de la vida real, tan a Cabot Cove com en altres llocs.

Tot i finalitzar la seva emissió fa 20 anys, Murder, She Wrote ha persistit en altres medis. En particular, des de 1989 s’han publicat una sèrie de novel·les derivades i en cada llibre s’acredita a la fictícia Jessica Fletcher com a coautora. La novel·la número 56 i la més recent de la saga va arribar a les llibreries el passat mes de gener, amb dues publicacions més previstes per al 2024, any del 40 aniversari de la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada