Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 6 de setembre del 2023

'Pirates of the Caribbean'.


En una entrevista recent amb Los Angeles Time, el cocreador i showrunner de The Last of Us, Craig Mazin, va revelar que, abans de la vaga de la WGA, havia començat a desenvolupar un nou film de Pirates of the Caribbean amb el guionista de la franquícia original, Ted Elliott. Mazin va confirmar que a Disney li va agradar el guió de Elliott per al projecte sense títol, el qual va ser inesperat perquè la història que van fer és “massa estranya”.

“El vam presentar i que no hi havia forma de que ho compressin, és massa estrany. I ho van fer”, va dir Mazin. “I després va escriure un guió fantàstic i va succeir la vaga i tots estan esperant”.

Actualment no està clar si el projecte de Mazin va ser un dels dos films que el productor de Pirates of the Caribbean, Jerry Bruckheimer, va avançar anteriorment o si és un projecte completament nou. Un d’ells és el protagonitzat per Margot Robbie que anteriorment es pensava que s’havia cancel·lat. “Tenim un guió molt bo”, va compartir Bruckheimer. “Desenvolupem dos d’ells: un amb Margot Robbie i un altre amb un repartiment més jove. El de Margot Robbie necessita una mica més de treball. L’altre, el del repartiment jove està a prop. Tan de bo els aconseguim posar en marxa els dos”.

El projecte de Robbie és part de la creixent llista de Disney d’adaptacions cinematogràfiques d’acció real en curs i futures dels parcs temàtics de Disney, inclòs el film de terror Tower of Terror protagonitzada per Scarlett Johansson, la seqüela de Jungle Cruise que presenta el retorn de Dwayne Johnson i Emily Blunt i el pròxim film Big Thunder Mountain.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada