Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de setembre del 2023

'Chucky Season 3'.

El tràiler de la tercera temporada de Chucky, presenta a les estrelles de Staurday Night Live, Kenan Thompson i Sarah Sherman, un avanç de la sèrie de terror que tronarà amb nous episodis aquest mes d’octubre.

“Amb la inacabable set de poder de Chucky, la temporada 3 ara veu a Chucky instal·lat amb la família més poderosa de món: La primera família dels Estats Units, dintre els infames murs de la Casa Blanca”, segons la sinopsis oficial. “Com ha anat a parar en Chucky allà? Què dimonis vol? I com és possible que Jake, Devon i Lexy hagin dut a Chucky dintre de la casa més segura del món, mentre equilibren les pressions de les relacions romàntiques i el creixement? Mentre tant, Tiffany s’enfronta a la seva pròpia crisi imminent mentre la policia la persegueix per l’assassinat de ‘Jennifer Tilly’ la passada temporada.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

La temporada 3 de Chucky, Part 1 (que consta de 4 episodis), s’estrenarà tant a Syfy com a USA Network el 04 d’octubre. Els nous episodis també estaran disponibles per a Peacock al dia següent. La segona part de la tercera temporada debutarà al 2024.

El repartiment que torna inclou a Zackary Arthur, Björgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Lara Jean Chorostecki, Brad Dourif, Jennifer Tilly i Devon Sawa.

Chucky ha estat creada i produïda per el creador  de la franquícia Don Mancini, qui també n’és productor executiu i director. Els productors executius són el productor de la franquícia i creador dels ninots David Kirschner i Nick Antosca a través de la seva productora Eat the Cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada