Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de setembre del 2023

'Hellboy: The Crooked Man'.


Quatre mesos després d’acabar la filmació de Hellboy: The Crooked Man, des de Deadline ens informen de que Ketchup Entertainment ha adquirit amb èxit els drets de distribució mundial del pròxim reinici de Millennium Media de la franquícia de films de fantasia obscura. Tot i això, actualment no està clar quan decidirà la companyia estrenar el film.

“Estem molt emocionats amb aquesta última adquisició, aquest film ocupa un lloc especial en el cor dels fans de tot el món i estem compromesos a preservar i construir el seu llegat mentre duem la pel·lícula als fans i a noves audiències”, va dir el director executiu de Ketchup Entertainment, Gareth West en una declaració. “Estem segurs de la nostre col·laboració amb Jeffrey Greenstein i l’excepcional equip de Millennium Media ens permetrà aconseguir precisament això”.

“Atrapats en els Apalatxes rurals de la dècada de 1950, Hellboy i un agent novell del BPRD descobreixen una petita comunitat perseguida per bruixes, liderat per un dimoni local amb una connexió inquietant amb el passat de Hellboy: L’home torçat”, es pot llegir a la sinopsis del film.

Hellboy: The Crooked Man estarà dirigit per Brian Taylor (Crank) a partir d’un guió del creador de Hellboy Mike Mignola i Chris Golden. Aquest reinici està protagonitzat per Jack Kesy, Jefferson White, Adeline Rudolph, Joseph Marcell, Leah McNamara, Hannah Margetson i Martin Bassindale, amb Kesy interpretant a la nova versió d’acció real del antiheroi protagonista. El personatge va ser interpretat anteriorment per Ron Perlman, en l’adaptació de Guillermo del Toro i per David Harbour en el reinici de 2019.

El film prové de Millennium Media, Dark Horse Entertainment, A Nu Boyana Production i Campbell Grobman Film. Està produït per Mike Richardson, Jeffrey Greenstein, Jonathan Yunger, Les Weldon, Rob Van Norden, Sam Schulte i Yariv Lerner. Els productors executius són Mike Mignola, Avi Lerner, Trevor Short, Boaz Davidson, Tanner Mobley, Lati Grobman, Christa Campbell, Michael Muellner i Julia Muentefering.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada